indlæser

FORSIDE

Mur- & Tagrens 1 Liter

Mur- & Tagrens 1 Liter

DKK 119,96 DKK 149,95
Antal
 
Mur-& Tagrens er et velegnet rengøringsmiddel til flader med grønne belægninger
Anvendes til behandling af alle udendørs flader såsom: Trapper, stier og terrasser, med beton- og naturstensfliser, murværk, puds, gravsten, tage, træhegn, markiser osv.
Idéel til forebyggende behandling mod grønne og glatte belægninger.
Selvvirkende; fjerner alle sædvanlige tilsmudsninger fra planter og træer. Langtidsvirkende effekt der holder i op til et år. Kan anvendes universelt. Fortyndes med vand – koncentrat på tendsidbasis. Det er neutralt, klor- og syrefrit.
Ved stærk tilsmudsning, når belægningerne allerede er blevet sorte, skal der anvendes et intensivrengøringsmid-del – Lithostone Terrasserens. Efter nogle dage behandles forebyggende med Lithostone Mur– & Tagrens, og dette gentages en gang årligt. På den måde forbliver belægningen ren, lys og fri for planteaflejringer
Lithostone Mur– & Tagrens påføres fortyndet med vand i forholdet 1:10 (ved mindre belægninger og forebyggelse 1:20). Efter nogle dage fremstår fladerne igen lyse, rene og uden aflejringer. Rester kan skylles af med vand, eller forsvinder ved næste regnskyl. De behandlede flader skal beskyttes mod regn i ca. 4 timer. Kan fordeles med en vandkande, eller bedre med en havesprøjte. Til mindre flader kan man med fordel anvende en sprayflaske.
OBS! Lithostone Mur– & Tagrens er ugiftig for planter, undgå dog at sprøjte direkte på dem, i så fald skylles med rigeligt vand. Hvis Lithostone Mur– & Tagrens kommer i kontakt med øjnene, skylles grundigt med vand. Opbevares utilgængeligt for børn.