indlæser

FORSIDE

Mur- & Tagrens / Fjerner snavs og fastgroet forurening.

Mur- & Tagrens / Fjerner snavs og fastgroet forurening.

DKK 75,00 DKK 93,75
Antal
 
1 L MT blandet i 10 L vand giver sprøjtekemi til 150 m2.

Mur- & Tagrens er et velegnet rengøringsmiddel til flader med 'fastgroede' grønne belægninger.

Kan også anvendes til terrasser, gangstier, trapper, murværk, tag mv. Til stenbelægninger, cement, træ, glas mv.
Anvendes til behandling af alle udendørs flader såsom:

Trapper, stier og terrasser, med beton- og naturstensfliser, murværk, puds, gravsten, tage, træhegn, markiser osv.
Idéel til forebyggende behandling mod grønne og glatte belægninger.

Selvvirkende; fjerner alle sædvanlige tilsmudsninger fra planter og træer. Langtidsvirkende effekt der holder i op til et år. Kan anvendes universelt. Fortyndes med vand – koncentrat på tendsidbasis. Det er neutralt, klor- og syrefrit.

Ved stærk tilsmudsning, når belægningerne allerede er blevet sorte, skal der anvendes et intensivrengøringsmid-del – Lithostone Terrasserens. Efter nogle dage behandles forebyggende med Lithostone Mur– & Tagrens, og dette gentages en gang årligt. På den måde forbliver belægningen ren, lys og fri for planteaflejringer.

Lithostone Mur– & Tagrens påføres fortyndet med vand i forholdet 1:10 (ved mindre belægninger og forebyggelse 1:20). Efter nogle dage fremstår fladerne igen lyse, rene og uden aflejringer. Rester kan skylles af med vand, eller forsvinder ved næste regnskyl. De behandlede flader skal beskyttes mod regn i ca. 4 timer. Kan fordeles med en vandkande, eller bedre med en havesprøjte. Til mindre flader kan man med fordel anvende en sprayflaske.

OBS! Lithostone Mur– & Tagrens er ugiftig for planter, undgå dog at sprøjte direkte på dem, i så fald skylles med rigeligt vand. Hvis Lithostone Mur– & Tagrens kommer i kontakt med øjnene, skylles grundigt med vand. Opbevares utilgængeligt for børn.