indlæser

FORSIDE

Pletstop 5 liter / Velegnet til fx marmor, natur- og betonsten

Pletstop 5 liter / Velegnet til fx marmor, natur- og betonsten

DKK 1.276,00 DKK 1.595,00
Antal
 
Lithostone Plet Stop (til imprægnering)
Brugbar til marmor, natur- og betonsten, samt alle sugende overflader - Gulve, vægge, bordplader osv. Både til indendørs/udendørs brug.

Et specialprodukt fra Lithostone designet til brug på marmor, natur og betonsten. Lithostone Plet Stop indeholder højvalente vand- og olieafvisende imprægneringsstoffer på siloxanbasis, opløst i opløsningsmidler. Det er tyndtflydende, farveløst og klar til brug.

Egenskaber: Lithostone Plet Stop trænger ind i den kapilære overflade og danner en hud tynd, usynlig film. Dette bevirker, at finmolykulære væsker som olie og fedt ikke kan trænge ind, men derimod bliver på overfladen.
På poleret marmor, granit og på kalksten fra 8 dage op til en måned. Inden for den tid kan olie tørres af, uden at efterlade pletter. Denne virkning afhænger naturligvis af materiale og af hvor meget af produktet, der er blevet påført. Naturstens karakteristiske udseende ændres ikke ved påførsel af produktet, på nogle stentyper sker der en let farvefremhævning.

Evnen til at optage vand bliver stærkt reduceret, hvorimod evnen til at frigive vanddamp kun nedsættes i ringe grad. Lithostone Plet Stop er UV-bestandigt og gulningsfrit. Virkestofferne giver efter indtørring ikke anledning til sundhedsmæssige betænkeligheder.

Tekniske data:
Massefylde: ca. 0,83 g/cm3 Antændelsespunkt: ca. 220 C

Udseende: Farveløs Lugt: Kraftig.
Reduktion af vandoptagelsesevne: ca. 90 – 95%

Dampgennemtrængningsevnen: ca. 80 – 90%

Anvendelsesområder: Kan stort set anvendes til pletafvisning på alle typer natursten med poleret, slebne eller rå overflader. Særlig velegnet til væg og gulvflader i køkken, bad og andre områder der udsættes for stænk, så som bordplader, vinduesbænke og køkken-arbejdspladser.

OBS! Kalkstens og marmors syrefølsomhed nedsættes ikke.

Emballage: 5 liter kannister.